• Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

Copyright 2018 - Design by Imagination-IT

AVG

Privacyverklaring van Unsal Infratechniek B.V.
We doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden.  We verwerken bewust zo min mogelijk gegevens van je en hebben diverse beveiligingsmaatregelen genomen.
Deze privacyverklaring geldt als je contact met ons opneemt en/of klant bij ons wordt. In deze verklaring kan je per situatie (contact en/of als klant) lezen welke gegevens we verzamelen en voor welke doelen. Ook lees je hoelang we de gegevens bewaren en welke beveiligingsmaatregelen we hebben genomen. Verder lees je wat jouw rechten zijn.
Lees deze privacyverklaring goed door. Dan weet je wat er met je gegevens gebeurt! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Als je onze website bezoekt:
We analyseren het bezoek van onze website niet. We houden enkel bij hoeveel bezoekers per dag onze website bezoeken. We zien alleen dit aantal en verder niets. Daarom houden we geen persoonsgegevens bij, zoals jouw IP adres, en hoeven we ook geen cookies te plaatsen.
 
Als je contact met ons opneemt:
Als je contact met ons opneemt via de e-mail of telefoon dan zullen we jouw naam, e-mailadres of telefoonnummer vastleggen. We gebruiken dit alleen voor dit doel en zullen je geen nieuwsbrieven sturen. We doen dit alleen als je hier expliciet voor hebt ingeschreven.
 
Bewaartermijnen:
We zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor we jouw gegevens hebben vastgelegd. Voor onze boekhouding is dit de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar, ten behoeve van de administratie voor de belastingdienst.
 
Beveiliging:
We hebben passende beveiligingsmaatregelen genomen om je gegevens te beschermen. Onze website hebben we bijvoorbeeld versleuteld met een SSL certificaat, zodat gegevens die via de website worden verstuurd niet zomaar onderschept kunnen worden. Daarnaast hebben we ook organisatorische en technische maatregelen genomen, bijvoorbeeld door jouw dossiers beveiligd op te slaan, zowel fysiek als online. Ook hebben we onze leveranciers zorgvuldig geselecteerd en goede afspraken gemaakt over de beveiliging en geheimhouding.
 
Jouw rechten:
Als je wilt, kun je altijd inzage krijgen in je persoonlijke gegevens als we die van je vastgelegd hebben en je mag ze ook altijd laten aanpassen of verwijderen. Stuur ons dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons. We controleren wel eerst of het verzoek wel echt van jou komt door een identiteitscheck uit te voeren.
 
Autoriteit Persoonsgegevens:
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de  verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f t g m