RAIL INFRA

Met onze eigen, volgens de laatste ProRail-eisen gecertificeerde monteurs kunnen wij langs spoorbanen werken.


Meer weten?


Laat uw naam + telefoonnummer achter en we bellen u z.s.m. terug!
Meer weten?

RAIL INFRA

Het netwerk van sporen in Nederland is een hoogwaardig systeem. Zowel bij trein, tram als metro komen verschillende disciplines kijken. Wissels, seinen, bovenleidingen en overwegen zijn een greep uit de techniek die men langs het spoor tegenkomt. Unsal Infratechniek B.V. legt en monteert kabels en leidingen in de ondergrondse infrastructuur langs de openbare weg en de spoorwegen.

Graven en leggen van kabels & leidingen
Unsal Infratechniek B.V. heeft een groot aantal deskundige ploegen die bevoegd zijn om onder leiding van een Voorman Spoorse Kabels langs de spoorbaan te werken. Onze kabelploegen beschikken over modern gereedschap om de kabelwerken goed en volgens de strenge eisen van ProRail uit te voeren. Of het nu gaat om nieuwbouw- of ombouwprojecten, onze ervaren graafploegen zorgen voor een veilige en kwalitatieve uitvoering. Het werken in buitendienststellingen, doordeweeks, 's nachts of in het weekend, vormt voor onze medewerkers geen enkel bezwaar. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van alle spoorse kabels. Ook plaatsen wij diverse soorten funderingen, objecten en kasten.

Montage
Bij het leggen van kabels komt ook de montage kijken. Unsal Infratechniek B.V. heeft gecertificeerde monteurs die langs het spoor mogen werken. Of het nu gaat om het seinwezen, 3KV kabels, 10 kV kabels of 1500 V, onze monteurs zijn gecertificeerd volgens de laatste door ProRail gestelde eisen. Ze hebben ruime ervaring met glasvezeltechniek. We kunnen de glasvezelkabel zowel inblazen als afmonteren in de ruimtes.