Wij zijn dé partner
in technische infra

Unsal Infratechniek is uitgegroeid tot dé aannemer die een totaalpakket kan verzorgen op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichting en grondwerk.


Sezai Ünsal

Directeur Unsal Infratechniek B.V.

GROEI


0

KLANTEN


0

PROJECTEN


0

WERKNEMERS


0

HISTORIE
Vanaf 2000

In 2000 richtte Sezai Űnsal Unsal Aannemersbedrijf en Uitzendbureau op. Als lasser en telecommonteur zag hij kansen voor een uitzendbureau op het gebied van grondwerk en elektrotechniek.

De medewerkers werden uitgezonden naar diverse bedrijven voor rail- en grondverzet. Omdat de elektrotechnische branche steeds meer mensen nodig had, is hiervoor personeel intern opgeleid en is besloten om zelf als (onder)aannemer te gaan werken. Door deze uitbreiding is Unsal Infratechniek ontstaan.

Vanaf 2006

Beide Unsal bedrijven waren in eerste instantie gevestigd op Bijdorp West in Barendrecht en begin 2021 zijn we verhuisd naar De Zweth in Barendrecht. De afgelopen jaren is het personeelsbestand uitgegroeid naar ruim 100 vaste medewerkers en een variabele schil van flexpersoneel. Er wordt een goed diversiteitsbeleid toegepast voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en mensen met een migratieachtergrond. Het interne opleidingsbeleid biedt medewerkers veel kansen om intern door te stromen. Hierdoor is Unsal ook voor de toekomst een gezond bedrijf.

Sinds 2010 werkt Unsal Infratechniek in de openbare verlichting en zijn er samenwerkingsovereenkomsten met onder andere BAM, HAK , Siers, Van Vulpen en Van de Heuvel.

Sinds 2018 is Unsal Infratechniek ook actief op de Rijkswegen met het vervangen van DVM-installaties en ledverlichting. Inmiddels zijn er ook middenspanningsmonteurs aangenomen. Hierdoor is Unsal Infratechniek een aannemer geworden die een totaalpakket kan verzorgen op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichting en grondwerk.